Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skriver inte vanligtvis med rim. men såhär blev det.


Skär mig hellre, snälla.


Orden river som knivar
Min själ är full av sår
Osynligt blod rinner i strida strömmar
Hur länge skall det ta innan du förstår
Fast man är till synes oskadd
Är det värst med smärta inuti
Och varför blir man inte förstådd
Är det såhär det kommer att förbi?




Fri vers av hanso
Läst 514 gånger
Publicerad 2006-03-06 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hanso
hanso