Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU, kvinna

Var finns att finna
den kvinna
som jag inte fann
som inte vann

mitt hjärta
o, vilken smärta
som genomborrar min själ
när jag på grund av en ofunnen kvinna inte mår så väl

finns Du
så minns Du
mig säkert, men har förträngt
stängt

alla hågkomster av min person
och skaffat Dig en annan version
av man
en som kan

eller bara fanns där, och inte lämnade Dig i sticket
det blev kärlek vid första ögonblicket
sen äktenskap, barn, hus och bil
TV, video, CD, DVD och mobil

men om Du någon gång skulle se mig på nytt
så tror jag inte alla minnen har flytt
av mig kommer Du nog ihåg
sen den första gång Du såg

mig, och jag Dig, den där gången
när jag sjöng just den där sången
som Du fastnade för, och i förbiseende
fick jag för första gången se Ditt leende

men nu sitter jag här
och Du sitter där
kanske vi stöter på varandra någon gång
och då kanske vi STÖTER på varandra … någon gång

© Ted Örnberg 2013-03-31




Bunden vers (Rim) av Eaglemountains VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-31 21:55



Bookmark and Share


  Maria T
Innerligt skaldat
2013-04-29

  aol
så längtansfyllt gråter hjärtat, så berörande,
2013-04-20

  anits VIP
Mycket längtansfullt och berörande skaldat
hoppas att din längtan når sitt mål
2013-04-01

  Bibbi VIP
En stark önskan når alltid sitt mål.
2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP