Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig fri

Lever med skuldkänslor
Försöker sluta
Det går inte

Jag vill slå mig själv
Krypa ur min kropp

Ta ut min hjärna och slänga den på marken
Se på blodet som tidigare forsade genom vener och artärer
Nu torkande röda fläckar

Jag är fastkedjad i en kropp
Kedjor hårda som stål
Fingrar svaga som en myra

Trasig och sönder bultad
Av minnen och ångest
Missnöje

Ta mig härifrån
Slå sönder kedjorna
Knyt upp de gamla torkade banden

Färga mig i en ny färg
Vilken färg som du vill
Släpp mig lös




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-31 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gina.P