Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
erotisk gammal dikt


Kom in

Kom in
Smit emellan
Rör mig och ta bort kylan

Nära
Nå nära som du kan vara
Så nära att du andas in i mig
Som om vi var en
Förenade
Det varma bland allt det kalla

Kom in
Smit emellan
Fingrar som leker
Som utforskar varje del

Går in
Blöt vätska överallt
Ögon som kan läsa tankar
Studerar varandras själar

Kom in
Smit emellan
Darrande kroppar
Varm svett

Ljud som inte betyder någonting
Vi blir förenade
Dela oss
Vi är halva




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-31 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gina.P