Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad krävs


En Kärlekshistoria

Vissa historier är byggda på kärlek

Några på andras bitterhet

Bakom Järnridån kunde man råka illa ut med,

Det man utryckte i skrift sägs det..

Aina Centododici kunde ej tolka

Så jag fick läsa poemen som en godnattvers..

I bojor, oboy sa jag, du gör allt för ta bort kärleks stenen.

Vad krävs för att släcka ett hat om inte kärlek




Fri vers av Federico Romano
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-01 00:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Håller med dej...kärlek kan släcka hat...
2013-04-01

  Lars Hedlin
Bra skaldat och insiktat
2013-04-01

  SatansSon VIP
kärleken övervinner allt bara den är äkta. man fårt inte vara vrickad.
2013-04-01

  Helena C.W.
Mycket interesant dikt!
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano