Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ägg används & tänker vi?


Petanque

Mina vänner spelar Petanque klot

Vi slänger mat! Massajen posserar med ägg

Vad gör vi, blir faddrar?




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-01 12:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Till insikt
2013-04-02

  Jeflea Norma, Diana. VIP
En strut ägg motsvarande 25 höns ägg. hur gör vi bli strut farm ägare i Skoneland eller i Svealand?
Jag skulle rida på den stora fågeln till affären.

2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano