Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
insp. en vrålande irl elgitarr i ett v-rum; hade heavy hard rock så parketten vibrerade - vem kan låta bli att hålla inne ord när hela huset flödar...


spika spikade spoken word

 

 

spika spikade spoken word

nita plita rita en krumelur och grafity-kuren ifrån förr tar strid

 

står du still så fastnar du vid punkten
lugnt är inte alltid lugnt

 

men hur gick det till där vid sidan om matten
en skur av vita tecken på en vägg svart som natten
hur

 

lägg inga svarta egna tagna därur utan medhaft öra
mellan moll och dur går det också vågor


det är skillnad mellan tänka och göra

och skolan - en bur att tränga sig genom
upp i

 

och ur

tur det gråa får va' med när vi blandar vår kompott och tur det finns emellanlägen mellan varje pott att öka vårt rika med

 

spika spikade spoken börd - gör dig hörd för en äkta nörds präntade blir ändå mycket sällan det förväntade

spela roll på den skala som ändå aldrig börjar på noll
det tar ut sig med det som kommer till en - det förräntade

överraskningarna
när nåt obemärkt kilat in sig i din

egen grafik

 

skriva för publik görs nog bäst
utan statistik

som en sträng slås an känsligast
utan notbladens metodik

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-01 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri