Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det tog tid att bli människa och begripa att jag är träd och jord


innehåll

 

jag är trehundra meter av en flod

och den varma jord
som sträcker upp sina
våta händer mot solen
som smakar salt av kyssar
smakar död och liv
ihoptrasslade andas de
jag är trehundra meter av minnen
som inte är mina
men fann mig här
där jag låg naken
 
det var en morgon
inte för så
länge sedan



Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-04-01 15:02



Bookmark and Share


  Vind
För en människa är nog allt alltid "inte för så
länge sedan"...

Sinnesvidgande metaforer & tänk. Gott!
2013-04-27

    ej medlem längre
ljuvligt och mångbottnat
2013-04-12

    dreamoflife
Just great!
2013-04-07

  Densen VIP
Vad säger man:)Ord kan ju ALDRIG bli överflödiga!
2013-04-01

  Gerda Johansson
så himla vackert
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP