Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har svårt att förstå varför.

 

 

 
 
Ingenting skulle vara enkelt
men,
ska allt verkligen vara så svårt?
 
Du har svårt att förstå
för orden fastnar på tungan
när du ska säga förlåt
för din existens
för dina andetag
för dina hjärtslag
 
(Förlåt)
 
Du trycker händerna över bröstet
och känner hjärtat slå
det gör så ont
Och som vanligt
kan du helt enkelt inte förstå
 
Varför ska livet vara svårt
när pulsen slår så hårt
Och när pulsen slår
sådär jävla hårt
att andas blir så
fruktansvärt
svårt
 
när du lever men
inte kan förstå
varför?



Fri vers av entusiasm
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-01 16:58



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Intressant på många sätt. Man kan fyllas av dessa varförfrågor många gånger under vägen
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm