Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Total- Vyen är Montepertuso


Hunger

Maten tynar fimpar röks

Närhet saknas hat närs

Men jag har något mig själv

I dessa tider kan man kalla det kamp

Så energin skapas för att åtefinna värdigheten som stulits

Sa jag att hat inte biter




Fri vers av Federico Romano
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-02 00:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra skaldat
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano