Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ha ett val


I wish

Renheten i den vita blomman

Är grus i mina ögon, det svider

Utan att aromen av dess blad mättar




Fri vers av Federico Romano
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-02 12:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om...ger tankar...
2013-04-02

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Så vad vill du, grus på vägen eller edelweiss blommor, och vitsippor jag är neutral till provocationer.älskar alla blommor som våren bjuder på.
jag vill ser dig plocka blåvittsippa och måla dit vid ditt fina lantställe.
2013-04-02

  Jeflea Norma, Diana. VIP
(Without flavor saturates its leaves).
Utan smak mättar sina blad.
2013-04-02

    ej medlem längre
väldigt bra..!
2013-04-02

  Lars Hedlin
Mycket fint....
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano