Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sång från tidigt 80-tal. Titeln helt klart inspirerad från Uffe Lundells låt med samma namn. Här spelar jag med basisten Anders Braathen och vi kallade oss för Summer Meadows. Rytmägget är overdubbat i efterhand.


HAV UTAN HAMNAR

Jesus Kristus är din å min.
Jesus Kristus är allas vår Gud.
Jesus Kristus är frälsaren.
Jesus, Halleluja!

Hela tillvaron den går i dur,
som förut var moll, moll.
Meningsfyllt det har mitt liv nu blivit,
aldrig mer i moll, moll.

Mitt liv var förut ett hav utan hamnar,
som var oroligt och svårt att förstå.
Som jag bara följde då utan att veta vart jag skulle gå.

Jesus Kristus gav oss löften.
Jesus Kristus var slutet på lagen.
Jesus Kristus gör sommar av hösten.
Jesus, Halleluja!

Livet efter frälsningen den leder till ett evigt liv.
Jesus tog våra synder på korset, halleluja, vad bra.
Blodet är ju vårat största löfte,
förbundet gäller än idag.

Mitt liv var förut ett hav utan hamnar,
som var oroligt och svårt att förstå.
Som jag bara följde då utan att veta vart jag skulle gå.

Mitt liv var förut ett hav utan hamnar,
otroligt det som jag nu har fått.
Nu har jag märken att följa på havet,
Kristus mitt hopp.




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 228 gånger
Publicerad 2013-04-02 18:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Ripp Rapp". 1979.
Jesus är fyren.
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar