Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans beroende


Hans beroende

av att vara oberoende

är självmotsägande


Lever tryggt i par, men

söker ett liv utan krav




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-02 22:59



Bookmark and Share


  sommarmoln
Så sant så...
2013-04-03

    ej medlem längre
så sant ibland
2013-04-03

  Stefan Albrektsson
Känns verkligen igen. Och jag tror att det går att lösa ekvationen och självmotsägelsen om man byter ut kravet mot kärlek. Det funkar här i alla fall.
Fint rytmiskt och klingande musikaliskt här också (skulle kunna vara en vers i en blues om man repeterade första strofen). Applåder!
2013-04-03

  Tarantaran
Intressant text!
Jag kom att tänka på alla
möjliga beroenden..många blir
slavar av rökning eller alkohol,
men de blir inte det om de aldrig
prövar.Många långa äktenskap
håller för att ingen prövar på
ett friare alternativ och får
upp suget...En sedelärande
saga berättar om en liten åsna
som bodde på ena sidan av floden
och saknade med jämna mellanrum
gräset på andra sidan, men när han
hade varit där en stund, kom han
alltid tillbaka på sin sida; för trots
att gräset såg så mycket godare
ut där, så var det inte det..:)
2013-04-03

  catharina.jerbo VIP
ja, på pricken det där.
2013-04-02

  Maiah VIP
ja hur får han i hop det där.... fyndig text...
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP