Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergången mellan



Övergången mellan

liv och död kan vara kort

- minnet drar ut tiden.




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-02 23:20



Bookmark and Share


  walborg
Tiden är subjektiv
2013-04-03

    Jnåt
Övergång är dock att föredra före undergång.
Välskrivet!
2013-04-03

  Stefan Albrektsson
Ja, samma här - men all verklig humor är också på samma gång gravallvarlig - precis som här.
2013-04-03

  catharina.jerbo VIP
jag vet inte om du menade att vara rolig, men jag tycker den har humor den här. och det gör mig glad:-D
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP