Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hat som ej borde finnas (Haiku.. Nästan)


Odio Basta Stopp

Doften att älska övervinner känslan

Jag vill glömma, vill nosa på doften

Insupa den, gå mina steg




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-02 23:30



Bookmark and Share


    Svarte Petter
sísta delen "Tanken ställs..." är inte nödvändig. stryk den helt och hållet.

i övrigt så är den jävulusiskt bra.
2013-04-06

  agneta pichler
känsla längtan
fint skrivet
2013-04-05

  ResenärGenomLivet VIP
Bra...att koncentrera sej på målet istället för på omständigheterna...
2013-04-03

  Lars Hedlin
En dikt som känns och berör..APPLÅD!
2013-04-03

  Angel of love
Väldigt vacker, gillade den mycket!
2013-04-03

  Ninananonia VIP
Visst det börjar där i tanken :)
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano