Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ha sig själv



Att ha sig själv

till måttstock blir ofta

skevt om andra.




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-02 23:48



Bookmark and Share


  sommarmoln
Bra reflektion:)
2013-04-03

  kerstin skriver VIP
bra tänkt och skrivet!
2013-04-03

    ej medlem längre
Kunde du skickat in till aforismtävlingen!
2013-04-03

    ej medlem längre
väldigt trångt och skevt...:) bra skriftat
2013-04-03

  Stefan Albrektsson
Vilken underbar insikt - och till stora delar lösningen på problematiken i din fina "Hans beroende".
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP