Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vällust


Jag har vänt ut och in på flera frågor
Livet är en ständigt pågående förvandling
Händelser i livet
påverkar brödet
i din bakugn, allt
Solen
stiger varm och stor, röd
upp ur havet
slickar skogsbrynet
föder
vällust




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-03 08:11



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert..tyckte om
2013-04-03

  Marianne Räf
Tycker om den här!
Varmt och levande
skrivet.
2013-04-03

  Lars Hedlin
Mycket vackert och ömt skaldat!
2013-04-03

  Stefan Albrektsson
Bilder som är nära och små växer sig väldigt stora i din text. Jag älskar raden där solen "slickar skogsbrynet" - oändligt vackert!
2013-04-03

    ej medlem längre
"Händelser i livet
påverkar brödet
i din bakugn"
Snillrikt!
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife