Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låt med blandat engelsk och svensk text på ett ganska konstigt sätt. Nödrim när det är som bäst/sämst. Innehållet är lite av lovsång.


VÄLSIGNAT ÄR HANS NAMN (Blessed Is His Name)


Välsignat är hans namn,
vi prisar det livet ut.
Välsignat är hans namn,
tills allt en gång tar slut.

Välsignat är hans namn,
the glory and the crown.
Blessed is his Son,
the Spirit and the Father are one.

Blessed is His name,
in wich everybody can be saved.
Of the covenant that He made
can everybody be saved.

Välsignat är hans namn,
and we will be there allesamm.
Välsignat är hans namn,
med lammet går vi hand i hand.




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 162 gånger
Publicerad 2013-04-03 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar