Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tomheten i livets cykel


Varför

Dansande rytmer

dunkande toner

svettiga kroppar

tömda glas

allt är tomhet

allt är förgäves.....

varför hör ingen
varför lyssnar ingen

varför känner ingen?

smärtan som genomborrar livet
med en kraft som sliter allt i stycken....

men nej....

ingen hör
ingen ser
ingen känner

är det bara jag som lever?




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-03 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP