Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är någon som slår spikar genom mitt huvud

det är någon
som slår in spikar genom mitt huvud
varje dag och natt
en vidrig jävel
alkoholiserad och psykiskt instabil
med gula tänder
och dålig hy

det är någon
som plågar mej med sin närvaro
varje dag och natt
en röst som säger
att det är för sent
inte någon ide att försöka längre
en raspig rök-röst
ganska låg
men väldigt dominerande

det är någon
som sätter krokben för mej
vad jag än planerar att göra
har försökt få bort den där jävla idioten
i flera år
droger, sprit, whatever
inget hjälper längre
rädslan finns där 24/7
genomträngande
befallande
skoningslös




Fri vers (Fri form) av Galaxhjälte
Läst 220 gånger
Publicerad 2013-04-03 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galaxhjälte
Galaxhjälte