Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämnar lyset på

jag ser mejsjälv med smutsigt ansikte
gräver efter lyckan i en smutsig redline-påse
jag lämnar lyset på
jag lämar lyset på

gick från noll till minus tio
jag drack ditt vin
och snodde din man
jag lämnar lyset på
jag lämnar lyset på

människor är egentligen inte farliga
dom bara spelar
jag är inte lika rädd
när jag är trygg
men
jag lämnar lyset på
jag lämnar lyset på

för jag vill lära mej
jag vill leva
vet inte mycket om det
och det gjorde jag aldrig




Fri vers av Galaxhjälte
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-03 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galaxhjälte
Galaxhjälte