Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egenterapi med Sankt Lukas



Hon dansade sig förbi ett liv
ammade sig förbi kön

lät överrocken vädras

i flimret av gatans brus klev hon
på buss 4

hon flirtade inte med någon mer
än brukligt om man säger så
sade hon till den röda gubben
stirrade för att påskynda hans
förvandling till grön

dansade för månen och ammade
sig aldrig tillfreds

men hon satte sig faktiskt ned.
En dag. Brandsläckaren i henne
sade stopp. Det var en 50 årig man
mittemot ett helt år. Vid samma
regelbundna tidpunkt. Du har
separationsångest sade han men
det vet du redan. Eller hur?

Ja tyvärr hickade hon fram.

Och nu är tiden slut. Nu.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-03 19:40



Bookmark and Share


  Människa
Lite mystiskt, nästan. Väcker många frågor. Tycker om hur det känns som om orden trillar fram väldigt snabbt (eller så läser jag bara för snabbt, hehe).
Intressant med punkter endast i sista stycket. Sådana små detaljer kan göra mycket.
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP