Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

variant av "fix you"

när jag försöker som fan
men inte lyckas
när jag får som jag vill
men inte det jag behöver
eller när jag är helt slut
men inte kan sova
och är fast i svårmod

kan det bli värre än såhär?
kan det bli värre än när jag känner såhär?

när tårarna rinner
och när jag förlorat något
som inte går att få igen
eller när jag älskat någon
som försvinner

kan det bli värre än såhär?
kan det bli värre än när jag känner såhär?

alla ljus
måste fan ta mej hem
alla ljus
måste fan ta hem
och jag hoppas
att någon
försöker laga mej




Fri vers av Galaxhjälte
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-03 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galaxhjälte
Galaxhjälte