Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faith

sista gången jag blundade
försvann en del av mig
med minnet av dig 

vågar inte blunda mer
är rädd att mista
det lilla vackra
jag har kvar...

-

jag har inte slutat tro
jag har inte slutat hoppas

fortsätter le
sådär i smyg

för jag vet
även drömmar
kan slå in...

 

© 2013 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-04 00:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jättefint..
2013-04-04

    ej medlem längre
Hoppfull..gillar det..satsa på det
du vill..se inte hinder bara !!!
2013-04-04

  Ninananonia VIP
Visst kan de det...
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP