Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar dig i livet och regnet som lämnat mig. Saknar dig i mina fingrar och poesin som känns avlägsen. Jag tänker på dig och jag ler...kanske är det det vackraste av allt...


Du....

 

 

 

 

Du som skriver med doften

och raderar med ljuset

Härligheten ligger inte allena i faktumet

att jag bor i din ålder

men också att jag tillhör dig

 

Jag har inget land men jag har din röst

ingen familj men din famn

och ingen sol men jag har din måne

som skanderar i mitt hjärta

 

Ta mig och plantera mig i ditt hjärta

Ta mig till huset av din charm

där jag skulle kyssa väggarna av längtan

och på knä falla under din härliga sky, och be och be

 

Jag väntar på dina händer som ska omfamna mina

Jag väntar på din röst som ska salutera mig




Fri vers av issac.a.m
Läst 526 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-04-03 22:20



Bookmark and Share


    samole
Parodi?
2013-10-07

  wildrose
Jag har inget land men jag har din röst

ingen familj men din famn

och ingen sol men jag har din måne

som skanderar i mitt hjärta.

Bra skrivet!

2013-05-22

  Lena Själsöga Keijser
detta
är mycket vackert

din bön
ur hjärtats tempel
2013-04-10

  agneta pichler


vad ska man säga..

varje dikt jag läser
tar jag till mitt hjärta..

problemet med dina dikter..
att mitt hjärta smälter.. :)
2013-04-10

  Piann VIP
Så vacker kärleksförklaring.
2013-04-10

  Linda CH VIP
Underbart vackert!
2013-04-10

    ej medlem längre

Underbart vackra meningar
i denna lika ljuvlliga poesi
2013-04-05

  [. Paris .]
Vackert och ljuvft..
2013-04-04

  Peter Olausson VIP
en vacker längtanstext!
2013-04-04

  Schizooliza
Mmmmm...Ljuvligt hängivet:)
2013-04-04

  Suzy med punkterna
Kysser varje liten stavelse i din poesi.
Underbart vackert!
2013-04-04

  Ninananonia VIP
Mjukt vackert... Fantastisk poesi..
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m