Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har sett dem förut jordgubbsodlaren


Det här är en text till jordgubbsodlaren
som har skrivit det mest sköna brev
ja tagit emot här inne.

Som skrivit rakt och ärligt om sig
själv och hans tankar om mig. ja
ska inte gå in på detaljer av privata
skäl.

Ja kunde inte skriva offentlig kommentar
på din text för det fanns inte som val.

tyvärr. Det här är en text att bokmärka.

Den är det för att den är bra. Den är
bra i innehåll och den är bra i form.

Den är trött på massan och dess mönster
de som inte ser sig själv. Hur vi fastnar
i det egna

den är så förbannat skön.

Du vill se vattnet flyta under broarna
få ha det skönt,

Du vill det som en kille o ja vill
likadant,

Du vågar och du gör det bra.


Du är bra. Jävligt skön och cool

Så förbannat levande och modig

du vill bli överraskad likt jag


du har överraskat mig som ingen
annan


det är en stor stor sak




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-03 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP