Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅREN SKRÄMD:

"Se bakom slutna ögonlock

Andas in luft så ren

Se inom dig

Sommaräng

Känn sjöns vatten

... Väta din fot

Små droppar

Stor känsla

Barnens skratt lockar till leende

Ett skådespel

I hjärnans minnesbank

Jag öppnar mina ögon

Tittar ut i natten

Is bildas på bilens ruta

Jag andas ut köldens rök

Kölden biter min kind denna vårnatt

Besegrad av vinterns makt

I rädsla håller sig våren gömd"




Fri vers av Lars Lind
Läst 128 gånger
Publicerad 2013-04-04 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Lind
Lars Lind