Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förort till Östermalm.. Haiku X2


Fittja

Jag minns jag väntar & ser

Förväntningar av lyckas i förorten är stora

Om man tar sig tid

-------------------------------

Det jag ville säga var

kärleken minns mig & jag ser framåt

Då mitt hjärta saktar ner




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-04 08:51



Bookmark and Share


  agneta pichler
hm.. dina minnen..
är mycket visande.. *ler stort*
2013-04-05

  Lars Hedlin
Bra gillas...Intensiv med käsnslor
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano