Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita moln och de som börjar våga



Analyserad av dig som om jag inte
analyserat mig själv
finns inte en stavelse du nämnt jag
inte tänkt om mig

som den om hur jag tillfredsställt
mig själv och det är inte sexuellt?

den där om rädslan för att älska
att kvida hela vägen för en man
det har jag gjort minsann

ja har gått färdigt o vill bara dikta
litegrann

ja laddar batterierna vill inte in
till det där ältande onanerandet

det där vi människor kan fastna i
ibland

ja har ärligt talat pratat färdigt
i anonymitet om allt det här

är klar på en del sätt. Rustningarna,
skräcken i att lyfta av dem,

ja har analyserat dem med proffs
i den viktigaste relationen

ja vill bara leva litegrann


Du kan inte vara terapeut. Det är
det sista jag behöver


vill. Orkar. Jag betalar för en riktig
den dan då det känns sant




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-04 08:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
rannsakandet, självgranskningen, ältandet, det fräsande försvaret. känner igen, kanske inte som det skrivits men som det blir läst. fri och ilsken ton.
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP