Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite lovsång från 83.


I EVIGHET


Blodet och korset är det enda som visar
att vi har rätt när vi säger:

Jesus lever, ja han lever nu och för evigt.
Har man tagit emot honom med öppna armar,
ja då lever vi med honom i evighet.

Han är vår Gud allsmäktig.
Ingen annan kan ge oss frid här och nu
i evighet utom han.

Jesus lever, ja han lever nu och för evigt.
Har man tagit emot honom med öppna armar,
ja då lever vi med honom i evighet.




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-04 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar