Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cell 14 eller flycketn från läger 14


Politiskt korrekt

Man undrar om likheterna
på människorna

Är större en olikheterna
Cell 14 är ett arbetsnamn i Svensk miljö

Flykten från läger 14 är realitet
& beskriver Nord Koreas koncentrations läger

Om kön & tro ska avgöra din rätt för att få rättvisa
i en demokrati, hur är det då i diktatur

Detta är generalisering av alla fördomar
men conceptet existerar

Människan strävar efter att vara anpassad
& smidigheten gör att du överlever

& så finns det dom som bara har sin tro i focus
Där går nog empatin i graven




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Federico Romano
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-04 11:43



Bookmark and Share


  agneta pichler
människor liksom många djuarter är
anmärkningsvärt anpasningsbara
för överlevnad..

det har inget med diktatur eller demokrati att göra..

men jag förstår vad du menar..


ta bort hatet från människans hjärta..
ta fram den fria tanken, den fria tron..
och låt oss alla leva i frid..
2013-04-05

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket tänkvärt...
2013-04-04

  SatansSon VIP
tron ska vara i fokus. varför bryr du dig om honom? sa jesus.
2013-04-04

  Lars Hedlin
Bra starkt och nära APPLÅD!
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano