Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kärleken tagit slut


svart hjärta

Ditt hjärta har blivit svart
fyllt av hat och avsky

alldeles nyss var det blodfyllt
och lyckligt

vad hände ditt hjärta
varför slöt det sig
till ett kallt och livlöst ting?

Ditt ansikte återspeglar
ditt hjärta
kallt och intetsägande

nyss var det vackrare än
vackrast

med en mun som log
ett smittande leende

jag saknar dig
min älskade






Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-04 17:40



Bookmark and Share


  Angel of love
Berörs av din text av saknaden.
2013-04-04

    ej medlem längre
Åh, denna berör mycket.
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP