Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fika med skägg och rätt skor.


Det pennan väser om viskar
det bultande Hjärtat om

Såg honom raskt.
Dessa plötsliga skratt. vill
omfamna din naivitet.

Det var en dag. Som andra.
Snart skulle han säga något
om att det fanns något som
fick blodet att rysa till. Det gjorde
han. Den rutiga duken kröp fram.
Bildade en meditationspunkt utan
det centrala ljuset. Djuren sade
han och alla hade ramlat.
Likt käglor på rad.


Hans sköna drag. Dessa obetydliga.
i längtan hem. Såg Guillou korta
ögonblick. Korta. Flimrade förbi.
Såg Leif G W.

var inte mer med det.




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-05 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP