Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur hat kan vara om det fick löpa fritt..


Min agenda är hämnd

Åklagaren införlivade

hatet i mitt bröst

Mina klor river ut silikonet

ur hennes hjärtlösa bröst

Jag ser blodet rinna ner i ränstenen

Kuken sprutar som värsta brandslang,

blodet sköljs bort

Men blir vi lyckligare för det?

hat medför ingen lycka

inte för dom som sprider det

inte för dom som utövar det

På film så känns det skönt

att se någon ge tillbaka

låta ångkokaren pysa ut

En kram ett ord en blick

sätter skilldnaden..





Prosa av Federico Romano
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-05 11:38



Bookmark and Share


  genni VIP
Du förklarar känslorna bra...
2013-04-05

  agneta pichler
nog e det så som du skrivet..

men ibland bara ibland
vill jag vara det där djuret
som vill slita den tilltänkta i stycken..
så blodet sprutar..

men jag är ju bara ett flickebarn av vår tid..
så sånt gör jag inte idag.. hehe..
2013-04-05

  Ninananonia VIP
Hat är smärta och sorg bristen på kärlek..
2013-04-05

  SatansSon VIP
en skööön dikt. riktigt bra, federico.
2013-04-05

  Angel of love
Kärleken är större än hat, hatet äter bara upp en och man förlorar tillslut...
2013-04-05

  Lars Hedlin
Hatet är förödande ..det föder mer hat..Bättre att vurma för värme och kärlek ;)
2013-04-05

  ResenärGenomLivet VIP
Ingen vinner på att hata...bra skrivet...
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano