Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gränsen till gryning

Trots att solen har gått ner för länge sedan
och din lägenhet ligger i det mörker
som bara en julinatt kan ge
så kan jag se dig le
och höra dina trummande hjärtslag.

Du blundar
medan dina läppar formar det där leendet
som jag tycker så hemskt mycket om.

Jag glömmer faktiskt hur jävligt livet är
när du inte är längre än fyrtio centimeter ifrån mig.

Trots att solen har gått ner för länge sedan
och din lägenhet ligger i mörker
så kan jag ändå se dig le.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 289 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-25 22:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt vacker och lite smärtfull.
2014-04-23

    ej medlem längre
En mjuk och underbar text!
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter