Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halva parken vit


Halva parken vit

bart där solen kommer åt


Lapphunden lapar snö




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-05 20:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar det oväntade
2013-04-06

    ej medlem längre
Anar trots snön, vår och ljusa tider i dina fina ord.
2013-04-05

  Stefan Albrektsson
Haiku med stabil rytmik ( / - / - / ) och goda klingande v'n i första raden, andra radens ( / - / - / - -) och sista radens rytmiska variation ( / - - / - / ) och klangen i "lapphunden lapar" är fin fint i mina fredagströtta öron.
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP