Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om ett Förlåt skulle vara nog.

 

 

 

Jag fick ett 
Förlåt
som om det skulle 
vara nog
 
Men jag tog emot
det Förlåt
jag fick
Jag sa:
Det är lugnt
 
Men det var inte lugnt
det var ju 
motsatsen
faktiskt
 
Men ibland så
glömmer man
det som är svårt
och för jobbigt att
komma ihåg
 
Så jag glömde
 
Men jag öppnade en bok
som jag skrivit i
när jag var 
18 år
 
Jag hade skrivit
om detta 
Förlåt
som inte räckte
för att göra det
ogjort
egentligen
 
Och jag kunde inte förstå
ett hål i mitt minne
men
det började fyllas på
 
Jag kommer ihåg
det slog mig
när jag läste i denna bok
18 år och alldeles 
för svår
 
Trodde jag att ett litet jävla
Förlåt
skulle vara nog
för att göra allt 
ogjort
 
Nu har det 
gått flera år
Jag är inte längre
18 år
 
Jag var så ledsen då
och
jag är nog ledsen nu
 
Men att vara 18 år
alldeles för svår
och bli sviken
utav den man
älskade och verkligen
litade på
 
Då räcker inte ett 
jävla 
Förlåt.
 
Du förstörde 
du förstörde 
Men du sa ju
du sa ju faktiskt
Förlåt
 
Tack,
det var precis det
jag behövde höra då
 
Så att jag kunde förlåta
och låta dig 
begå
samma procedur
om och om och om igen
 
Mot mig.



Fri vers av entusiasm
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-05 21:27



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Dina ord känns och jag känner igen känslan.
Fina du. <3
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm