Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tant brun



ja visst gör det ont när livets karvade
delar vilar i ett urgröpt fattigt krus

visst anar vi varandras längtan

till det som gömts men aldrig glömts

Ut! Skriker det inomskalsbebyggda
stängslet

Ut! Jag vill bli levande en dag


In i utecafeterian längst in i hörnet
växer de storbladiga, minns inte
namn, minns ådrorna och tecknen

minns dig de vi var




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-06 11:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
såå mycket känslor !!! som vill ut...fanns...vill leva igen...stilla minns
2013-04-07

  Människa
inomskalsbebyggda - Vilket fantastiskt ord! Det har nästan en egen smak.
2013-04-06

  Palett
Mycket fin text !
2013-04-06

  Stefan Albrektsson
What?!? Vilken fantastisk text (liksom din "du. Du. enbart du"). Hör massa klassisk svensk lyrik (Boye, Majken J mfl) i dessa två texter med sina storslagna rader, och ändå omisskänlig Smultronbergsklang med smultronbergska vändningar! Kan inte ens börja kommentera... bokmärker och bugar djupt! För bövelen! Detta är bra.
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP