Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du. Du. enbart du.

Minns stjärnorna i det svarta
taket minns din hand som
inte släppte tag minns när du
sade att du inte alls var rädd när
jag sa ja inte visste vem jag var


minns stjärnorna i taket när ja
inte visste vem ja var om ja var
kvinna eller man som om det
aldrig hade hänt det där som hände
mellan oss

Minns oss men vill tillbaka vill
åter vara ja som
föddes när vi älskat när vi ramlat
du och ja och det var svart och det
var stilla och du undra vem du var

och hur en stillhet kan beskrivas
en kvinna bli till nåt som könlöst
bara hänger som intet inget

inte bli förklarad inte ens bli nådd




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-06 11:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
i min läsning är skrivjaget på väg att upptäcka något som hålls tillbaka av föreställningar om hur världen, jaget, varandra ska vara, en utbrytning, men även om tidens stängda dörrar.
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP