Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karin och jag



Bonjour Madame invid min lilla
Alm det är en nykläckt dag mitt
kaffe kommer snart

i svettiga manliga rörelser två
meter ifrån femtio är en gata
drömmar vandrar på

Min sårbarhet har vaknat likt
tuppen klockan sju och visslat
har min blåsa redan klockan tre

det är nog inget mer med det

tänkt på Boye under morgonen
att vara skald och gifta sig ett år
med en man

tidens tand har olika hårstrån
i sin kam

Samma könsliga längtan
evinnerliga brand


Ibland vill jag nog våldta hela
Stockholm

i en kärlekstörstande skald


Då ser jag mitt skal bakom mig
Springer gatan fram




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-06 12:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:)) skojig och bra
2013-04-07

  Människa
Våldta och kärlekstörstande hör liksom inte hemma i samma berättelse. Men fritt tänkande och fritt uttryck är nog bäst ändå.

Snyggt sista stycke.
2013-04-06

  Stefan Albrektsson
Aha, här är en del till svaret till de två föregående texterna. Höjdare alla tre! Vilket flöde! Bilder. Ord. Klanger. Rytmer. Stort!
2013-04-06

  Bo Lövhalka
Fint poetat Tack!
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP