Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om fel känslor som bestrider förnuftet (självporträtt)


Uppenbarligen så är jag en stolle

Emotioner av blandad

karaktär för en kvinna

som synerligen bara vill..

Är detta min bar mitzva,

att vilja nå ett status quo,

retroaktivt för att slippa trycket!

Då minnet av en kram gör mig

sentimental, som ej utplånas!

Barnet gryr som stolen där hon sitter




Fri vers av Federico Romano
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-06 12:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Inte alltid lätt att hitta sej själv...
2013-04-07

  Lars Hedlin
Bra och känsloladdad
2013-04-06

  SatansSon VIP
den var bra. bra om krämens galenskap.
2013-04-06

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Helt underbar kisse med hjälm, och känsloladdat dikt


2013-04-06

    ej medlem längre
känslofyllt!
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano