Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över landsvägen



Över landsvägen

spretar grenverkets skugga

som ett släktträd




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-04-06 14:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra bild!
2013-04-06

  Eva Langrath VIP
Gillas skarpt !
2013-04-06

  Piann VIP
Med så få ord,
får du ett helt spekta
av bilder.
2013-04-06

  Stefan Albrektsson
Oj vilken mäktig bild Fredrik!
2013-04-06

  catharina.jerbo VIP
kanon! och jag med min underliga tankevärld ser vägen som liknelse för att man i släktens träd lätt blir överkörd, men du har vänt på det och släkten överlistar vägen! tada liksom!
2013-04-06

  Bo Lövhalka
Fin Haiku!
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP