Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsdetalj



Femme fatale - lilla jag, 1.65
ville bli lika lång som mamma


Marilyn Monroe och jag. Igår sjöng
vi för presidenten, lika släpande
som två små kvinnobarn

Igår ramlade översta knappen
ur sitt läge i nya blusen. Tänkte
på hur väl Marilyn ordnat litteraturen

rodnaden styr mig. Avskyr bh band
kan ju vara bra ibland

Valde prata om det. Mitt i skratt
o röda kinder. Han var en sådan
där modern kvinnosaksman o
ja jag knäppte översta knappen trots
det

Han hade inte märkt något sade
han

Vilken rar sak att säga. Tänkte jag.
gjorde det det hela värre ?

Harklade mig. knappen gick igenom
öglan

på plats. Åter. Smilband. Band vi
behöver ibland. I mitt farliga löss
läppta land

aj a jaj




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-06 14:34



Bookmark and Share


  Människa
Marilyn måste vara världens vanligaste och farligaste förebild. En intressant och sorglig individ...
2013-04-07

  hansensson
Kul och levande.
2013-04-06

  Stefan Albrektsson
En liten vardagshändelse som en knapp som går upp och knäppandet av den växer till metafysik (kausalitet, men utan all världsfrånvändhet - här är det nära, här är det nu). Snyggt!!
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP