Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET DOLDAS HEMLIGHET

Som skimrande pärlor
strålande, lysande
strömmar tonerna ut

Med sin varsamma kraft
öppnar upp och blottar
det doldas hemlighet

Känslighetens börda
gråten utan tårar
tomhetens förlamning

Men ändock ger de dig
stunder av förtröstan
stunder av frid och ro




Fri vers av Palett
Läst 450 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-04-06 14:46



Bookmark and Share


  Jerry Linder
Får mig att tänka på Jesus Kristus eget liv, några ord som skrämmer och som ger tröst. Nog har vi lite tappat bort centralfiguren i vår rika kultur. Han tillhör tyvärr det fördolda, men han har sagt att han kommer igen på domens dag;
vi är nära nu...
2013-06-05

  Linda CH VIP
En underbart fin text!
2013-05-10

  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2013-05-01

  Ljusletaren
Djupet i naturen eller i människan är läkande bra.
Bra ordat/ kram
2013-04-23

    ej medlem längre
"Känslighetens börda
gråten utan tårar
tomhetens förlamning"
Varsamt vackert!
2013-04-23

  aol
förtröstanfull vacker skrift, blev så berörd,
2013-04-14

  mjuk
Denna text går rakt in. Så himla bra skrivet. Tummen upp !!
2013-04-09

  Angela Bohlin VIP
Otroligt fint skrivet... den berör!
2013-04-09

  ResenärGenomLivet VIP
En skön känsla...vackert skrivet...
2013-04-09

  Heikki Hellman
Många vackra ord har du funnit, en berörande text skapade du med dem!
2013-04-09

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-04-07

  Siggesdotter
Vilken skön förtröstan du förmedlar med dina ord - tack! Applåd och bokmärker!
2013-04-06

  Lars Hedlin
Verkligen vackert och själsligt ;)
2013-04-06

  SatansSon VIP
den var fin!
2013-04-06

    ej medlem längre
fint vävt!!
2013-04-06

  Fairytailgirl
Fint skrivet!!! :-)
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett