Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett väntande öde?


Uteliggare

Ska jag sälja Situation Stockholm

Renza min kropp från gift, betala min skuld

En rolig skylt attraherar mig




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-06 15:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA kanske så man ska göra?
2013-04-06

  Ninananonia VIP
:)
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano