Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet i vardagen & dess fortsättning


Morte Vita

Om man dör två gånger? hur ska jag veta det!

& jag skiter i att det finns fläskött i IKEAs älgfärs

tacka fan att det finns uteliggare de lux

i dandyns fantasi & på bilden

Ska jag kliva ett steg tillbaka,

återuppliva min själ & dö som människa?




Fri vers av Federico Romano
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-06 17:07



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
rätt så bra.
2013-04-07

  Lars Hedlin
Mycket bra...finns så många i världen som lider och svälter...De skulle vara glada för den mat de får "Även häst kött! ;)
2013-04-06

    ej medlem längre
härligt..befriande text
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano