Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar

Att gå över blomsteräng och i skog
göken sjunger i morgonstund

Har alla sätt göken
som goler i skogen
för att visa det är vår
då när björken lövar sig

Tysta ängar som vaknar
och som sedan ger oss blomster

Vågorna som slagit hårt innan vår
lägger sig i vågskvalp '
och bara kluckar mot sten och strand

Björken lövar sig
göken den gol
med guld i morgonstund

Ängarna knoppas
vaknar upp i blom
bugar och niger

Det blir en otrolig vår
när snön smälter
björkarna lövar sig
och göken gol

Jag väntar




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-06 20:13



Bookmark and Share


  mike irow
den som väntar på nåt gott
väntar alldrig för länge
priset kan va en hel sommar
i gyllene skål...
2016-05-10

  Karina"Kia"
Ni båda vill jag niga till era underbara fina kommentarer
Jag gör även en Pippi hoppla skutt

2013-04-19

  Lars Hedlin
Vackra fina rader som berör på ett fint sätt;)
2013-04-07

    ej medlem längre
Dina vackra ord får mig att känna svår längtan efter våren och sommaren! Tack!
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"