Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första tiden



Den första tiden

med kärleken fick han

besinna sig


Den sköra lusten

rörde sig mellan ögon

och hemligheter


Han lade sig på soffan

tänkte efter; vad händer?


Känslan sjönk in

att ingenting var sig likt

en dag i sänder




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-06 22:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finstämt och en smula livsfilosofiskt om det omvälvande ...
2013-04-07

    ej medlem längre
fin och bra dikt, reflektion över den sköra lusten, precis så..
2013-04-06

  catharina.jerbo VIP
:-) ser dig som Kronblom på soffan med frågetecknen surrande runt. klokt att ta en dag i taget, men hur lätt är det?
2013-04-06

  Stefan Albrektsson
Kärlek med eftertanke och självrannsakan och låta den sjunka in i djupet - och med en överlåtelse att ge den och njuta den "en dag i sänder". Stort!
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP