Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Realismen vad är det (En annan kvinna)


Världen är full med gråtande kvinnor!

Vackert par sa Ulla!

Vi hade precis knullat Ulla

så varför tror du att vi inte var vackra?

Mörda i självförsvar fick jag höra av en vän

Då hjärtat är i krossat välkomnade jag tanken

Men minns också kärleken som Ulla påminde mig om

Så jag skrattar till bilden!

Kvinnan gråter öppet

Mina tårar rinner fast ej öppet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-06 23:46



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Mina tårar rinner fast ej öppet



Silver !!!
2013-04-08

  Lars Hedlin
Finns tårar som inte syns också..Mycket bra och starkt skaldat! Applåd min vän!
2013-04-07

  SatansSon VIP
man mördar o man riskerar hamna i en likkista merd råttor annars.
2013-04-06

    ej medlem längre
Napoli nights, si?????
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano