Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtta timmars sömn av lugn



Hoppande lycka i kast under täcke

som om vårens grus dofter har
ben och sprungit in

Öppnar täcket och du hoppar in
dina kalla fötter värms
av rumpa lår

våren är ryggen och doften i
en omtöcknande närhet

en kupad hand som jag inte vill
ska släppa taget runt mitt bröst

som jag inte kan somna runt
och heller inte vila utan

min enda nyutspruckna vår




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-07 07:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sinnligt glatt fnatt härlig vårkänsla
2013-04-07

  Stefan Albrektsson
Lyckoruset fortsätter... de sex första raderna är ett lyckopiller, med sina "vårens grus dofter" som hoppar in under täcket samtidigt som "kalla fötter" hoppar in i värmen.
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP